Borbone slide2.jpg
despre noi - general png with leaf mica.

Caffè Borbone este un brand apărut în anul 1997 în orașul italian Napoli. Inițial, compania se ocupa doar cu producerea aparatelor de cafea de cea mai înaltă calitate. Cu trecerea timpului însă, Borbone a ajuns primul producător care livrează în fiecare zi cantităţi enorme de cafea, indiferent de forme și conținut: cialde (monodoze), capsule, cafea măcinată sau boabe. Pe parcursul ultimelor 2 decenii, Borbone rămâne a fi o cafea aromată şi savuroasă consumată pe întreg teritoriul Europei. În Republica Moldova este comercializată din anul 2016. Cuvântul-cheie al cafelei Borbone este Calitatea, și asta deoarece reușește să cucerească consumatorul cu aroma și crema sa de fiecare dată. Pasionat de cafeaua adevărată, Borbone a depus mult suflet în producerea acesteia, implementând cele mai performante tehnologii, ca într-un final să obţină ceea ce avem astăzi în fiecare ceașcă. Secretul succesului cafelei Borbone constă în selectarea minuțioasă a materiei prime, procesul de lucru fiind monitorizat 24/24. Borbone - adevăratul gust al cafelei italiene!

 
LIVRARE

Pentru că timpul tău este prețios, la Caffe Borbone beneficiezi de livrare gratuită de produse pentru comenzile în valoare de peste 300 lei (în raza or. Chișinău). Acum nu te mai împiedică nimic să te bucuri de o cafea italiană cu un gust aparte.

livrare png mica.png
TOP PRODUSE

Adori cafeaua proaspătă, fierbinte și spumoasă? Acum o poți savura oricând, folosind un aparat de cafea în comodat (chirie) de la Borbone. Pentru aceasta, este nevoie să procurați o cutie de cafea care conține 150 cialde/monodoze (1080 lei) și primiți aparatul de cafea în folosință gratuită, dar și accesorii pentru cafea: zahăr, bețișoare, pahare. Uită de grija procurării permanente de cafea și prepararea ei în condiții casnice!